Promar Gıda Ürünler

Ürünlerimiz

  • TAM YAĞLI SOYA

    Tam Yağlı Soya

    Ham soya extraksiyonla yağ çıkarma öncesi tam yağlı soya olarak isimlendirilmektedir. Tam yağlı soya üretiminde otoklavlama, kavurma, mikrolize etme ve extrude etme gibi pek çok işlem uygulanmaktadır.

  • HAM SOYA

    Ham Soya

    Ham soya, dünyada en önemli ürün olup, çok farklı tarımsal ve endüstriyel kullanımları olan bir üründür. Ham soya, farklı düzeylerde içerdiği anti nutritive maddelerden dolayı, hayvan yemi ya da insan gıdası olarak kullanılamamaktadır.

  • SOYA FASULYESİ KÜSPESİ

    Soya Fasulyesi Küspesi

    Dünyada, soya fasulyesi küspesi ruminant hayvan ve kanatlı endüstrisinde kullanılan en önemli protein kaynağıdır. Soya Fasulyesi Küspesi, solvent ile ekstraksiyon işlemi yöntemiyle soya danelerinden yağın çıkarılmasından...

  • MISIR

    Mısır

    Dane mısır, çiftlik hayvanlarının rasyonlarında enerji takviyesi olarak kullanılan en önemli tahıldır. Standart bir tahıl olarak düşünüldüğünde dane mısır, ham selüloz bakımından fakir, lezzetli bir enerji kaynağıdır.

  • MISIR KEPEĞİ

    Mısır Kepeği

    Mısır kepeği, mısır danesinin dış çeperi ve ayıklanamayan un parçacıklarını içeren un sanayi yan ürünüdür. Pulverizasyon derecesine bağlı olarak kaba ve ince kepek...

  • MISIR DDGS

    Mısır DDGS

    DDGS, mısırın kuru işleme yan ürünü olup, tahılın etenole mayalı fermantasyonundan sonra geriye kalan fraksiyonlarını içeren yüksek enerji ve protein taşıyan bir hammaddedir.

  • MISIR GLUTEN UN

    Mısır Gluten Unu

    Mısır gluteni unu, dane mısırın yaş işlemesi sonrası elde edilen bir ürün olup, ruminant hayvanlar için yüksek düzeyde by pass protein içeren, son derece lezzetli bir yem hammaddesidir.

  • BUĞDAY KEPEĞİ

    Buğday Kepeği

    Buğday kepeği buğdaydan un üretimi esnasında yan ürünü olup, buğday danesinin koruyucu dış kısmını içermektedir. Buğday kepeği, protein ve vitaminler bakımından zengindir.

  • PİRİNÇ KEPEĞİ

    Pirinç Kepeği

    Pirinç Kepeği, pirinç danesinin dış kısmını ve pirinç üretimi esnasında parlatmadan sonra kalan kısımları içermektedir. Yem değeri Buğday kepeği ile karşılaştırıldığında...

  • AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİ

    Ayçiçeği Tohumu Küspesi

    Ayçiçeği tohumu küspesi, solvent ekstraksiyon yöntemiyle bütün ayçiçeği tohumlarından yağın çıkarılmasından sonra geriye kalan ürünün öğütülmesiyle elde edilmektedir.

  • KANOLA KÜSPESİ

    Kanola Küspesi

    Kanola küspesi, solvent ekstraksiyon yöntemiyle bütün kanola tohumlarından yağın çıkarılmasından sonra geriye kalan ürünün öğütülmesiyle elde edilmektedir.